Je eigen video op scenehair.nl!


Als eerste stap in de goede richting heeft de video pagina sinds vandaag categorieŽn! En er is nog een kleine aanpassing waarover je hieronder kunt lezen.

Er zijn voor nu vijf categorieŽn aangemaakt. Deze categorieŽn bestaan uit: Hair girls, Hair boys, Make-up, Clothing en Overig. De eerste vier genoemde spreken natuurlijk voor zich. Overig wordt een soort van dump plaats waar je leuke of grappige filmpjes kunt posten.

Ja ik zeg je want jullie kunnen vanaf nu ůůk video's plaatsen op je profiel en op de video pagina! Wanneer je op je profiel pagina bent kun je zelf een video toevoegen, die je naar keuze ook op de video pagina kunt laten weergeven. Uitleg over het plaatsen van een video zie je vanzelf als je op "video toevoegen" klikt.

Er is ook een YouTube kanaal aangemaakt voor scenehair waarop alle video's zullen staan die ook op de "video"pagina staan. Mits jullie daar toestemming voor geven zetten wij ook de video's van jullie persoonlijk daarop.

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunnen jullie dit melden in het Problemen website & suggesties topic.